Daily Archive: January 31, 2019

Jan 31

Советот на општина Новаци ја одржа 25-та седница

Советот на општина Новаци ја одржа 25-та седница на која се најдоа околу 30- тина точки на дневен ред. По усвојувањето на записникот од 24-та седница ,советниците од Советот на општина Новаци расправаа по 30-тина точки од дневниот ред

css.php