Daily Archive: January 28, 2019

Jan 28

Продолжува соработката на општина Новаци со амбасадата на Р Франција во Македонија

На покана на амбасадорот на Р.Франција во Македонија Н.Е.г. Кристијан Тимоние, градоначалникот Љубе Кузманоски присуствуваше на работна средба на која присуствуваа пратеници од собранието на Р.Македонија ,претставници од парламентот на Р.Франција како и градоначалници од неколку општини од Македонија . На средбата беше истакнато задоволство од интензивирањето на меѓусебната соработка на локално , меѓуинституцијално и меѓународно …

Continue reading »

css.php