Daily Archive: December 31, 2018

Dec 31

Општина Новаци им подари новогодишни пакетчиња на 270 ученици ЦОУ Славко Лумбарковски Новаци

Во пресрет на новогодишните празници  градоначалникот Љубе Кузманоски  заедно со директорот на ЦОУ Славко Лумбарковски Илче Соклевски  денеска им поделија новогодишни пакетчиња на учениците од Централното училиште во Новаци. “Општината  обезбеди над 270 новогодишни пакетчиња  за сите ученици  од основните училишта во општина Новаци како и за деца од ранлива категорија . Празниците што доаѓаат …

Continue reading »

Dec 31

Честитка од градоначалникот Љубе Кузманоски по повод новогодишните и божиќните празници

Почитувани сограѓани,  Ми претставува особена чест и задоволство од мое лично име и од името на општинската администрација да Ви ги честитам претстојните новогодишни и божиќни празници  со желба за многу здравје, среќа и успех. Зад нас ја оставаме 2018 година ,година  во која напорно работевме на реализација  на многу проекти и решавање на многу …

Continue reading »

css.php