Daily Archive: December 18, 2018

Dec 18

Општина Новаци го досене предлог буџетот за 2019 година

Советот на општина Новаци ја одржа 23-тата седница на која се најдоа околу 20 тина точки на дневен ред. По усвојувањето на записникот од претходната седница советниците го изгласаа предлог буџетот на општина Новаци за 2019 година.  Исто така беше усвоена и предлог програма за изработка на урбанистички планови на територијата на општина Новаци за …

Continue reading »

css.php