Daily Archive: December 14, 2018

Dec 14

Отворен регионалниот ресурсен центар за слепи лица во Битола

Здружението на слепи лица, со поддршка на локалната самоуправа, ундп и министерството за труд и социјална политика, како и со помош на останати донатори, го добија првиот регионален ресурсен центар за слепи лица. Општина битола, на ваквата иницијатива и пристапи многу сериозно и темелно, со што обезбеди простор наменет за овој центар. „овој ресурсен центар …

Continue reading »

css.php