Daily Archive: December 13, 2018

Dec 13

Потпишан договор за доделување на неповратна финансиска помош од Р.Бугарија

Во генералниот конзулат на Р.Бугарија во Битола ,градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски и генералниот конзул на Р.Бугарија во Битола г-дин Димитар Иванов потпишаа договор за доделување на неповратна финансиска помош на основа на политиката на Р.Бугарија за учество во меѓународната соработка за развој. Финансиската помош се доделува за реализација на проектот: Реконструкција на покрив …

Continue reading »

css.php