«

»

Dec 11

Реконструкција на улицаво с.Градешница ,општина Новаци

Со бекатон плочки извршена е реконструкција на улица во с. Градешница во вкупна должина од 640метри .Реконструкцијата се одвиваше во две фази со средства обезбедени одБирото за развој на планските региони во Р.Македонија.

Ги унапредуваме условите за подобар живот на жителите од с.Градешница како и условите за развој на руралниот туризам

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php