«

»

Dec 06

Изградба на атмосферска канализација во Новаци

Во тек се градежните работи околу изградбата на атмосферска канализација во Новаци.

Станува збор за мрежа на бетонски канали кои ќе ја собираат атмосферската вода во должина од 450 метри, вели градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски.

Оваа актицвност е финансирана од буџет на општина Новаци на барање на граѓаните на ова населено место.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php