Daily Archive: December 4, 2018

Dec 04

Работилница “Од млади за млади” во Новаци

На 04.12.2018г. во Младинскиот Културен Центар Новаци беше одржана работилница “Преземи акција – разбуди го својот потенцијал” наменета за градење капацитети на младите од Општина Новаци за воведување на иновативниот модел на Младински банки во Македонија. Младите ја покажаа својата креативност и мапираа приоритети за иден развој на општината.

css.php