Daily Archive: November 16, 2018

Nov 16

20 години успешна соработка со Агенцијата за поттикнување на развојот 

Агенцијата за поддршка на развојот на  земјоделството од Битола  одбележа 20 години од своето постоење и 50 години од зачетоците на советодавната услуга во земјоделието. ” Советодавниот сервис-едукативно информативна поддршка на земјоделството и руралниот развој ” беше насловот на Конференцијата во организацијата на АПРЗ на која присуствуваше градоначалникот Љубе Кузманоски . Воедно Агенцијата за поттикнување …

Continue reading »

css.php