Daily Archive: November 14, 2018

Nov 14

Изложбата на Петар Ставрев „Фолклорни мотиви“ во ЦОУ Славко Лумбарковски во Новаци

Во просториите на ООУ Славко Лумбарковски во Новаци , во присуство на градоначалникот Љубе Кузманоски и посетителите беше отворена изложба на фоторафии на познатиот новинар и фоторепортер Петар Ставрев. Изложбата е тематска и прикажува фотографии со фолклорни мотиви од разни фолклорни фестивали , исклучиво од фестивалот Илинденски денови Битола.

css.php