Daily Archive: November 6, 2018

Nov 06

Транспарентен отчет за првата година од мандатот на градоначалникот Љубе Кузманоски

1 ГОДИНА -ОПШТИНА ЗА ГРАЃАНИТЕ Пред присутните гости, советници од Советот на Општина Новаци, граѓани и медиуми, градоначалникот Љубе Кузманоски даде транспарентен отчет за реализираните проекти во изминатата година, како и проектите што се започнати и што наскоро треба да финишираат. П Р О Е К Т И

css.php