Daily Archive: November 1, 2018

Nov 01

Жителите на Гермијан добија нови тротоари, партерно и настрешница

На барање на жителите на село Гермијан изградени се нови тротоари и пешачки зони заради безбедно движење на жителите на ова населено место. Исто така направено е и комплетно ново партерно уредување и настрешница во  манастирчето Рождество на Пресвета Богородица. Средствата за овие проекти се обезбедени дел од Бирото за развој на планските региони во …

Continue reading »

css.php