Daily Archive: October 29, 2018

Oct 29

19-та седница на Совет на општина Новаци

По усвојувањето на записникот од  18-та седница советот на општина Новаци го разгледа и усвои дневниот ред  со дваесеттина точки од 19-та седница

css.php