Daily Archive: September 28, 2018

Sep 28

Теренска посета на градежните активности во Гермијан

Заменик министерот за локална самоуправа Дејан Павлески, градоначалникот на општина Новаци, Љубе Кузманоски и раководителот на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион Гого Видимче направија увид на градежните активности во с. Гермијан каде се гради улица и се поставуваат тротоари.

css.php