Daily Archive: September 26, 2018

Sep 26

Пратеникот Кирацовски во работна посета на општина Новаци

Денес работна посета на Општина Новаци оствари пратеникот Александар Кирацовски кој оствари средба со градоначалникот Љубе Кузманоски .На средбата се разговараше за досега реализираните мерки и проекти , за идните предизвици , особено во делот на инфраструктурата , обезбедувањето на чиста и здрава животна средина преку изградба на соодветни канализациски и водоводни мрежи ,подобрување на …

Continue reading »

css.php