«

»

Sep 07

Жителите на с.Долно Агларци добиваат мултифункционално игралиште

Во завршна фаза е изградбата на мултифункционалното иргалиште во Долно Агларци .Проект вреден 1.600.000 денари , средства обезбедени со Грант ИПА светска банка , проект за подобрување на општинските услуги .Изведувач е БВ инженеринг Битола .
Уште еден проект за подобрување на условите за животот на локалното население од Долно Агларци .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php