Daily Archive: September 3, 2018

Sep 03

Топло добредојде за 17 те првачиња во ЦОУ „Славко Лумбарковски“

По повод почетокот на новата учебна година градоначалникот на општина новаци,Љубе Кузманоски го посети централното одновно училиште Славко Лумбарковски во Новаци и заедно со директорот Илче Соклевски им посакаа топло добредојде на 17 те првачиња.

css.php