Daily Archive: August 31, 2018

Aug 31

Потпишан меморандум за соработка помеѓу РЕК “Битола“ и општините Битола, Новаци и Могила

Градоначалниците на општините Новаци, Могила и Битола потпишаа Меморадум за соработка со РЕК–Битола со што ќе се зацврсти досегашната соработка помеѓу комбинатот и трите пелагонски општина кои се во непосредна близина на истиот.

css.php