Daily Archive: August 24, 2018

Aug 24

Советот на општина Новаци ја одржа 17 тата седница

  По усвојувањето на записникот од претходната седница советот на општина Новаци го разгледа и усвои дневниот ред на кој се најдоа 15 тина точки.

css.php