«

»

Aug 17

Kонцерт на трио гитари во Културно лето Новаци 2018

 

Како претпоследен настан во овогодинешната манифестација Културно забавно лето Новаци 2018  се одржа концертот на класична гитара во изведба на ФМУ Гитарско Трио .

Тројца млади и талентирани изведувачи маестрално изведоа композиции за соло и трио гитара воодушевувајќи ја публиката .
Овој концерт е дел од програмата на културно-забавно Лето Новаци 2018 која во целост ги задоволи вкусовите на публиката со настани од различни културни дејности .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php