Daily Archive: August 17, 2018

Aug 17

Kонцерт на трио гитари во Културно лето Новаци 2018

  Како претпоследен настан во овогодинешната манифестација Културно забавно лето Новаци 2018  се одржа концертот на класична гитара во изведба на ФМУ Гитарско Трио .

Aug 17

17 првачиња годинава во општина Новаци

Новата учебна година започнува за две недели а општина Новаци веќе привршува со последните подготовки за спремен дочекот на учениците. Оваа година во прво одделение се запишале 17 ученици што е за девет помалку од минатата година.

css.php