Daily Archive: August 13, 2018

Aug 13

Концерт на фолк пејачката Татјана Лазаревска во Живојно

  Со концертот “За мојот роден крај” популарната и омилена пејачка за жителите на с. Живојно и околните села Татјана Лазаревска ги крена на нозе своите сограѓани.Настанот се одржа во рамките на манифестацијата „ Културно забавно лето Новаци 2018“.

css.php