Daily Archive: July 27, 2018

Jul 27

Модна ревија во рамките на Културно елто Новаци 2018

  Со модна ревија за деца и возрасни  од Модното студио Шанел Топ Моделс и со учество на 12-тина деца солисти од детскиот музички фестивал ТРА ЛА ЛА  од Битола  се одржа  6 -тиот по ред културен настан од програмата на Културно-забавно лето Новаци 2018 .

css.php