Daily Archive: July 26, 2018

Jul 26

Градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски е во официјална посета на град Ајдин, Турција

На покана на градоначалничката на Град Ајдин, Озлем Черчиоглу и Здружението на иселениците од Македонија во Ајдин, градоначалникот на оштина Новаци  Љубе Кузманоски е во официјална посета на Република Турција.

css.php