Daily Archive: July 24, 2018

Jul 24

За секое прваче  во Општина Новаци по 4.000 денари во септември

    Советот на Општина  Новаци  на 15 –тата седница на совет  донесе одлука  секое прваче во Општина Новаци  кое ќе се запише во ОУ. Славко Лумбарковски и подрачните училишта  ќе добие  по 4.000 денари на почетокот на учебната 2018 година.

css.php