Daily Archive: July 22, 2018

Jul 22

Фолклорната пеачка група Зорница од Варна со концерт во Новаци

Во рамките на Културно -забавно Лето Новаци 2018 настапи фолклорната пеачка група Зорница од Варна , Р. Бугарија .

css.php