Daily Archive: July 20, 2018

Jul 20

Советот на општина Новаци ја одржа 15-тата седница

Советот на општина Новаци ја одржа 15-тата седница втора во емсец јули на кој расправаа за 10 тина точки на дневен ред.

css.php