Daily Archive: July 17, 2018

Jul 17

Работен состанок со заменик министерот за животна средина Макрадули

Претставници од Општините Новаци ,Могила и Битола , невладиниот сектор и менаџментот на РЕК на работна средба со заменик министерот за животна средина и просторно планирање г-дин Јани Макрадули .

css.php