Daily Archive: July 12, 2018

Jul 12

Советот на општина Новаци ја одржа 14-тата седница

Советот на општина Новаци ја одржа 14 тата седница на која разгледаа и донесоа одлуки по петнаесеттина точки кои се најдоа на дневен ред.

css.php