Daily Archive: July 11, 2018

Jul 11

Општина Новаци го започна проектот Agrowchain

Со одржувањето на почетниот состанок во општина Аминдео Грција се означи стартот на двегодишниот проект „ Одржливо менаџирање на агро отпадот за загревање на руралните области – AGROWCHAIN“. На состанокот присуствуваа сите партнери во проектот а се разговараше за начинот на имплементација, следните активности на секој од партнерите, начините на комуникација и сл.

css.php