«

»

Jul 08

Урнебесната комедија „Лабуд и фамилија Мирковски“ во рамките на Културно лето Новаци 2018

Културно лето Новаци 2018 година продолжи со урнебесната комедија „Лабуд и фамилија Мирковски“ на најпопуларното драмско студио Солза и Смеа.

Претставата се одржа во салата на општина Новаци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php