Daily Archive: July 8, 2018

Jul 08

Урнебесната комедија „Лабуд и фамилија Мирковски“ во рамките на Културно лето Новаци 2018

Културно лето Новаци 2018 година продолжи со урнебесната комедија „Лабуд и фамилија Мирковски“ на најпопуларното драмско студио Солза и Смеа. Претставата се одржа во салата на општина Новаци.

css.php