Daily Archive: July 5, 2018

Jul 05

Отворено Културно лето Новаци 2018

Со спектакуларен концерт на реномираната Анета и група Молика и специјален гостин Татјана Лазаревска и многубројни гости започна Културно-забавно Лето Новаци 2018 .

css.php