Daily Archive: July 3, 2018

Jul 03

Вечер почнува „Културното лето Новаци 2018“

Се прават последните подготовки за стартот на 6-тото по ред „Културно забавно лето Новаци 2018“. Свеченото отварање е вечерва со музички концерт на Анета и група Молика, а ќе трае два месеци. Со 16 културни настани кои ќе се одржат на повеќе локации во општина Новаци, организаторите најавуваат богата културна програма .

css.php