Daily Archive: June 26, 2018

Jun 26

Оглас за ангажман на Проектен менаџер и Финансиски менаџер

Општина Новаци објавува оглас за ангажирање на проектен менаџер и финансиски менаџер за потребите на проектот “Одржливо менаџирање на агро отпадот за загревање на руралните области” – AGROWCHAIN кој ќе биде имплементиран во рамките на ИНТЕРЕГ ИПА програмата за прекугранична соработка Грција – Република Македонија 2014 – 2020. Огласот го имате ТУКА.

css.php