Daily Archive: June 22, 2018

Jun 22

Културен хепенинг на рекреативниот парк на Река Коњарка

Со 80 илјади евра европски пари и со културен хепенинг денес свечено беше отворен рекреативниот парк на реката Коњарка во Скочивир. Паркот денес наликуваше на катче за рекреација за сите оние кои што сакаат да избегаат од градскиот метеж, а целта е да се промовира и заштити културното наследство во Новаци. Општината Новаци и Европската …

Continue reading »

css.php