Daily Archive: June 18, 2018

Jun 18

Во Старавина се одржа обука за гаснење на пожари

Викендов во атарот на селото Старавина,во општина Новаци, се реализираше обука за просторни сили за пожари на отворен простор. Обуката предизвика голем интерес кај локалното население, а во обучувањето на вклучените лица учестуваше и директорот на Дирекцијата за заштита и спасување на Република Македонија Аднан Џаферовски.

css.php