«

»

Jun 13

Оглас за ангажман на проектен менаџер и проектен асистент

ЈП “Комунална Хигиена” – Новаци, објавува оглас за ангажирање на проектен менаџер и проектен асистент за потребите на проектот “Симбиотски мрежи за одржливо управување со органски отпад” – СИМБИОЗА, кој ќе биде имплеметиран во рамките на ИНТЕРЕГ ИПА програмата за погранична соработка Грција – Република Македонија 2014 – 2020. Огласот можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php