Daily Archive: June 4, 2018

Jun 04

Министерот за информатичко општество Манчевски во посета на општина Новаци

Министерот за Информатичко општество и администрација г-дин Дамјан Манчевски при посетата на Новаци оствари средба со градоначалниот Љубе Кузманоски и граѓаните на Општина Новаци .

css.php