Daily Archive: May 17, 2018

May 17

Францускиот амбасадор Тимоние во посета на општина Новаци

Амбасадорот на Република Франција во Република Македонија , Кристијан Тимоние денеска оствари посета на општина Новаци при што се сретна со градоначалникот Љубе Кузманоски. На средбата разговараа за досегашната соработка но и чекорите и активностите за нејзино продолжување. „ Ова е наша прва средба, денеска ќе се запознаеме меѓусебно , но и ќе разговараме за …

Continue reading »

css.php