Daily Archive: May 11, 2018

May 11

Јавен повик за учество на Културно-Забавно Лето “Новаци 2018”

Здружението на граѓани  за мода  ПИКСИ СТУДИО- Новаци објавува јавен повик за учество во програмата на Културно-Забавно Лето ” НОВАЦИ 2018”   Апликацијата: Апликација за Културно-Забавно Лето  “НОВАЦИ 2018” Се повикуваат сите заинтересирани да се пријават за учество во програмата на  Културно-Забавно  Лето ” НОВАЦИ 2018”

css.php