Daily Archive: April 16, 2018

Apr 16

Советот на општина Новаци ја одржа 9-тата седница

Советниците во советот на општина Новаци денеска ја одржаа деветтата седница на која имаа околу петнаесеттина точки на дневен ред.

css.php