Daily Archive: March 27, 2018

Mar 27

Турски инвеститори заинтересирани за вложување во општина Новаци

Турски инвеститори кои се заинтересирани за вложување во општина Новаци денеска остварија средба со градоначалникот Љубе Кузманоски на која се информираа за условите и начините на кои можат да ја реализираат својата бизнис идеја.

css.php