Daily Archive: March 26, 2018

Mar 26

Второ место на манифестацијата “Зелникот на Баба” за пензионерката Вера Котевска од Новаци

Жените од Пензионерскиот Клуб “Силата на Бабата” од Новаци учествуваја на манифестацијата “Зелникот на Баба” која се одржа во Пробиштип седма по ред по повод денот на пролетта.

css.php