Daily Archive: March 20, 2018

Mar 20

Делегација од  Советот и општина Новаци на посета на збратимената хрвaтска општина Дуги Рат

Делегација на Советот и општина Новаци присуствува на прославата на Св.Јосип, свечената седница и денот на збратимената општина Дуги Рат, Хрватска, која годинава прославува 25 години постоење.

css.php