Daily Archive: February 16, 2018

Feb 16

Советот на општина Новаци ја одржа 6-тата седница

Советниците од Советот на општина Новаци денеска ја одржаа редовната седница за месец февруари, шестта по ред од нивното конституирање.

css.php