Daily Archive: January 30, 2018

Jan 30

Советот на општина Новаци ја одржа 5 тата седница

Советниците во советот на општина Новаци денеска ја одржаа петтата седница на која имаа полни раце работа. Разгледаа и усвоија околу 40 тина точки на дневен ред .

css.php