Daily Archive: December 22, 2017

Dec 22

Советот на општина Новаци ја одржа 4-тата седница

  Советот на општина Новаци ја одржа четвртата седница на која на деневен ред се најдоа околу триесеттина точки. По усвојувањето на записникот од претходнатас едница , советниците го усвоија Буџетот на општина Новаци за 2018 година, одлуката за извршување на буџетот и донесоа предлог одлука за утврдување на бодото за платите на државните службеници …

Continue reading »

css.php