Daily Archive: September 29, 2017

Sep 29

Обука на кандидати за градоначалници за локални избори 2017 година

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски присуствуваше на тридневна обука на која беа присутни сите  кандидатите за градоначалници за локалните избори 2017 година.

css.php